„Cancerul, dragostea mea” de Mioara Grigore - Lansare de carte la MNSDG

 „Cancerul, dragostea mea” de Mioara Grigore - Lansare de carte la MNSDG

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” în colaborare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Sector 4 și Liceul Internațional de Informatică din București vă invită sâmbătă 24 mai 2014, ora 11.00, la prezentarea de carte „Cancerul, dragostea mea”, semnată de Mioara Grigore.

 

Mioara Grigore este o profesoară de religie şi mamă a cinci copii. De câțiva ani, se află într-o luptă cu cancerul, în care nu se lasă învinsă. În urma acestei experienţe cutremurătoare, Mioara Grigore și-a așternut gândurile în paginile cărții „Cancerul, dragostea mea”, acolo unde vorbește despre modul în care primește boala cu multă speranță și credință, dar și cu o nețărmuită dragoste față de cei cinci copii ai săi: Maria, Antonie, Nectarie, Macrina și Iustina.

 

În cazul Mioarei, boala a schimbat rolurile. Copiii sunt cei care au avut grijă de mamă, iar soţul, îngerul trimis la timp s-o salveze.

 

„Doamnă, îmi pare rău să vă anunț, dar celulele sunt maligne. Aveți cancer! «...» Ce mă fac doamne, reușesc eu să îngân cu voce tare... Ce mă fac cu cei cinci copii mici, un copil cu handicap și o mamă și o soacră bolnave?”

 

Cartea este scrisă cu naturalețe, simplitate, dar și cu un realism covârșitor. Are o doxă generoasă de umor și un manifest autentic al credinței autoarei în Dumnezeu.

 

Va invitam să participați la evenimentul de promovare a cărții „CANCERUL, DRAGOSTEA MEA” la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, Şos. Kiseleff, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti, sâmbătă 24 mai 2014, ora 11:00 la Scena Dumitra.

 

Evenimentul este organizat de Crucea Roșie Română – Filiala Sector 4 și Liceul Internațional de Informatică din București, în parteneriat cu Merci Charity Boutique și Trinitas TV și susținut de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.